PROBIOTIC GUMMIES

29,95

Excl. BTW: €27,48

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
probiotic-gummies

Omschrijving

PROBIOTIC GUMMIES
PERFECTE ONDERSTEUNING VOOR UW LICHAAM BIJ REIZEN:
Een verandering van omgeving en voeding heeft een negatieve invloed op de bacteriële darmflora.
Een verstoord evenwicht in dat gebied, de zogenaamde dysbiose, resulteert in spijsverteringsproblemen, ongemak in het spijsverteringskanaal en intolerantie van de geconsumeerde voedselproducten.
De toepassing van PROBIOTIC GUMMIES op reis zal het risico op het optreden van die symptomen verminderen en zal bovendien de vertering van lokaal voedsel vergemakkelijken, zodat je ten volle van jouw reizen kunt genieten.

VOOR WIE? Voor personen die last hebben van problemen met het spijsverteringsstelsel veroorzaakt door onder andere stress, verandering van omgeving en dieet of antibioticabehandeling.
HET VOEDINGSSUPPLEMENT BEVAT GEEN: • varkensvleesgelatine (ontwikkeld op basis van pectines) • pinda's, soja of melk • kunstmatige kleurstoffen, aroma's of conserveermiddelen • toegevoegde suiker

PROBIOTIC GUMMIES VOEDINGSSUPPLEMENT 
Uitgebreide restauratie van de natuurlijke intestinale microflora in het lichaam
Meerdere positieve effecten op het lichaam, met name op het spijsverteringsstelsel 
Goed voor vegetariërs
2,5 MILJARD PROBIOTISCHE BACTERIËN IN ELKE GUMMMIE
Elke gummie bevat maar liefst 2,5 miljard eenheden van een geïdentificeerde stam van probiotische bacteriën Bacillus coagulans.
Dankzij de uitzonderlijke sterkte is het bestand tegen maagzuur en wordt het niet verteerd, waardoor spijsverteringsproblemen als constipatie of diarree worden verminderd.
Neem 1 gummie per dag