Nutricode IDEAL SHAPE

31,00

Excl. BTW: €28,44

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
ideal-shape

Omschrijving

IDEAL SHAPE VOEDINGSSUPPLEMENT
Dit is een ideaal voedingssupplement voor mensen die een slank figuur willen behouden en goed voor hun gezondheid willen zorgen.
Dankzij de perfecte combinatie van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, heeft het een positieve invloed op de conditie van het lichaam en helpt het u, in combinatie met een caloriearm dieet, overtollige kilo's te verliezen of het juiste lichaamsgewicht te behouden.
IDEAL SHAPE zorgt op een perfecte en complete manier voor u – ondersteunt uw gezondheid en verbetert uw schoonheid. Neem 1 capsule in de morgen en 1 in de namiddag gedurende je maaltijd.
Drink met voldoende water. 60 CAPSULES 30-DAGEN SYSTEEM

EEN NATUURLIJK ELIXIR VOOR DE JEUGD EN EEN RIJKE BRON VAN GEZONDHEID:
• elke capsule is een echt gezonde vitamine-, aminozuur- en mineraalbom
• jong gerstegras, dankzij het hoge gehalte aan vezels dat de vetopname vermindert en de spijsvertering bevordert, is een onvervangbaar hulpmiddel voor het lichaam bij het afslanken en handhaven van het juiste lichaamsgewicht
• groene thee draagt bij aan de verbetering van de gezondheid in het algemeen, maar helpt u ook om af te vallen. De hoge concentraties theïne en polyfenolische catechinen versnellen het ruststofwisseling, waardoor je op zijn beurt meer calorieën kunt verbranden
• marine collageen - zeer verfijnd en verkregen in farmaceutische standaards - vermindert optisch de zichtbaarheid van rimpels, vertraagt de huidverouderingsprocessen en verbetert de hydratatie, waardoor uw huid zacht en elastisch wordt • zink helpt het juiste metabolisme van koolhydraten te behouden, samen met de zuur-alkalische balans en houdt uw haar, huid en nagels in goede conditie

JONG GERSTGRAS VOOR EEN EEUWIGE JEUGDIGE UITSTRALING
Mooie huid, een slank figuur en een fit en gezond lichaam zijn de belangrijkste elementen die een jeugdige en gezonde uitstraling bepalen.
Hoe kunnen zoveel voordelen op hetzelfde moment worden behaald?
Jong gerstegras is het antwoord op die vraag. Voor een slank figuur: een hoog gehalte aan voedingsvezels, de overvloed aan exogene aminozuren en de aanwezigheid van chlorofyl - de natuurlijke groene kleurstof - maken jong gerstegras tot een van de meest effectieve afslankmiddelen.
Vezel vertraagt niet alleen de opname van vetten, maar speelt ook een ondersteunende rol in peristaltische processen en helpt u obstipatiegerelateerde problemen te voorkomen.
Chlorofyl, met zijn reinigende eigenschappen, verbetert de werking van het voedingssysteem en verwijdert gifstoffen uit het lichaam. Voor een vlekkeloze huid: de glycosylisovitexine in jong gerstegras bestrijdt ongeveer vijfhonderd keer effectiever vrije radicalen dan vitamine E, de 'jeugdvitamine'.
Die sterke antioxidant draagt merkbaar bij aan het vertragen van huidverouderingsprocessen. Voor een fit en gezond lichaam: jong gerstegras is een uitstekende bron van B-vitaminen en heeft veel meer vitamine C dan citroen en veel meer bètacaroteen dan wortel.
Daarnaast bevat het: biotine, foliumzuur, calcium, ijzer, zink, magnesium, antioxidanten en meer dan 20 enzymen die vaak ontbreken in ons dagelijkse dieet.