Nutricode BEAUTY DETOX

24,50

Excl. BTW: €22,48

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
beauty-detox

Omschrijving

BEAUTY DETOX
Gezondheid en schoonheid in één enkele capsule? Dat is mogelijk dankzij BEAUTY DETOX.
Een innovatieve combinatie van spirulina algen en collageen laten toe om zorg te dragen voor een perfecte lichaamsconditie.
Dit is een uniek product op wereldwijde schaal en zal op hetzelfde moment zorg dragen voor de conditie en uiterlijk van je lichaam.
Spirulina zeewier, rijk aan natuurlijke bron van plantenproteïne met meer dan 70% inhoud onderhoudt het gewichtverlies, verwijdert toxine uit het lichaam en verzekert zijn vitaliteit.
Natuurlijke vitaminen C bevat in acerola ondersteunt collageen synthese om de functionering van de huid en gewrichten te verzekeren. Dit is een uniek supplement ontwikkeld op basis van de laatste biotechnologische innovaties.
Neem 2 capsules per dag met water. 60 CAPSULES 30-DAGEN SYSTEEM
DOORBRAAK IN SUPPLEMENT VOOR GEZONDHEID EN SCHOONHEID
• Een innovatieve combinatie van kwalitatieve grondstoffen van spirulina zeewier en actieve collageen
• Spirulina zeewier gebruikt in BEAUTY DETOX wordt gekenmerkt door een perfecte zuivering
• Het ondersteunt het noodzakelijke niveau van vitaminen en waardevolle mineralen, het zuivert het lichaam, het ondersteunt huid versteviging en regeneratie van de binnenkant en heeft een gunstige werking op de gewrichten, complexie, haren en nagels
• Met de Pro-Beauty en Anti-Toxine formule
• Een buitengewone samenstelling, zorgvuldig getest op elk productiestadium, met meer collageen inhoud dan in eender welk product op de markt
• Gluten en GMO vrij

SPIRULINA ZEEWIER GROENE SUPERVOEDING Uniek zeewier, geklasseerd onder de top 10 producten die 3 keer meer proteïne bevatten dan vlees ( 70%) en meer calcium dan melk. Het is een van de rijkste bronnen aan chlorofyl, beta-caroteen en nucleïnezuren. Het zuivert de lever en nieren van toxine, ontzuurt het lichaam en vermindert de slechte cholesterol. Dankzij fenylalanine verbetert het de spijsvertering en vermindert het de eetlust. Het is puur ‘groen goud’ voor het lichaam.

ACTIEVE COLLAGEEN SCHAT VAN DE OCEA AN Natuurlijke zee collageen verkregen van wilde zalm – een component van buitengewone zuiverheid en concentratie – die ingesloten is in het BEAUTY DETOX supplement verzekert de vertraging van het verouderingsproces, het verbetert de hydratatie en vermindert rimpels. Bovendien heeft het ontstekingsremmende eigenschappen. Mooi, gehydrateert en een jong uitziende huid plus een perfecte gewrichtssituatie – vanaf nu aan is deze ongewone combinatie binnen handbereik.