Retouneren Vesten


Retouneren Vesten:

Parfumpaviljoen accepteert alleen producten voor retournering of ruil voor een ander product als de geretourneerde artikelen geen tekenen van slijtage vertonen en alle originele tags worden weergegeven en alle labels zijn bevestigd.

Als u een artikel wilt retourneren, moet u dit binnen 14 dagen na de bezorgdatum doen. U moet zelf voor het transport zorgen en de verzendkosten van de retourzending betalen. We vergoeden de verzendkosten alleen als de retourzending een productiefout betreft of als u niet het juiste product hebt ontvangen.

Meld je retour aan op https://parfumpaviljoen.nl/account/login

Heeft u nog geen login, maak deze dan aan met het e-mail adres wat u ook heeft gebruikt bij uw bestelling en u kunt dan in uw eigen omgeving uw eerder gedane bestelling terugvinden en eenvoudig aanmelden voor retour.

Wij adviseren je gebruik te maken van een verzender die gebruik maakt van een “tracking systeem” en een verzekering aanbiedt daar je zelf verantwoordelijk bent voor het zoekraken van pakketten.

Stuur ons Retour-formulier samen met uw product zodat we ervoor kunnen zorgen dat we uw retour met uw bestelling kunnen afstemmen.

Stuur uw pakket met retourformulier naar:

Parfumpaviljoen
Dorpsstraat 73
8899AD Vlieland

Na ontvangst van uw retourzending, zullen we de retour onderzoeken en binnen veertien (14) dagen na de ontvangst van uw retour voor vervanging of terugbetaling van de aankoopprijs zorgen.  In de praktijk worden retourzendingen echter gemiddeld niet later dan 3 werkdagen na ontvangst van de goederen behandeld.