IDEAL SHAPE

26,95

Excl. BTW: €24,72

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
ideal-shape

Omschrijving

IDEAL SHAPE
FOOD SUPPLEMENT
▪ Uitstekend voedingssupplement voor mensen die slank en gezondheidsbewust willen blijven
▪ Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten hebben een positieve invloed op de conditie van het lichaam en in combinatie met een caloriearm dieet kan het helpen om gewicht te verliezen en een normale lichaamsmassa te behouden
Neem 1 capsule ‘s morgens en 1 capsule in de namiddag (tijdens de maaltijd).
Neem in met voldoende water. 26,2 g | 
EEN 30 DAGEN SYSTEEM 60 CAPSULES
EEN NATUURLIJK ELIXIR VOOR JEUGD EN EEN RIJKE BRON VAN GEZONDHEID
Elke capsule is een gezonde vitamine-, aminozuur- en mineraalbom.
▪ Jong gerstegras, dankzij het hoge gehalte aan vezels dat de vetopname vermindert en de spijsvertering bevordert, is een onvervangbaar hulpmiddel voor het lichaam bij het afslanken en handhaven van het juiste lichaamsgewicht.
▪ Groene thee draagt bij aan de verbetering van de gezondheid in het algemeen, maar helpt je ook om af te vallen. De hoge concentraties theïne en polyfenolische catechinen versnellen de ruststofwisseling, waardoor je op jouw beurt meer calorieën kunt verbranden.
▪ Marine collageen zeer verfijnd en verkregen in farmaceutische standaards vermindert optisch de zichtbaarheid van rimpels, vertraagt de huidverouderingsprocessen en verbetert de hydratatie, waardoor je huid zacht en elastisch wordt.
▪ Zink helpt het juiste metabolisme van koolhydraten te behouden, samen met de zuur-alkalische balans en houdt jouw haar, huid en nagels in goede conditie.